de Boer begeleiding en advies

HEB JIJ DAT OOK?

Het gevoel dat je vast zit? En niet zo goed weet waarom? Laat staan hoe je het weer los kunt maken? Er bestaat een wereld aan mogelijkheden die vaak niet meer zichtbaar is zolang je vast zit in een patroon.  Ik help bij het zichtbaar maken van “vastgeroeste patronen”. En vervolgens kan ik begeleiding bieden bij het herontdekken van de beschikbare alternatieven die schuil gaan achter zo’n “vastgeroest patroon”.  Dit is de kern van mijn activiteiten als begeleider en adviseur op individueel-, groeps- en organisatieniveau.

WAT KAN IK VOOR JOU DOEN?

Ik beheers veel verschillende vormen en technieken waarmee ik het verschil kan maken. De rode draad is een mengvorm van  verbinding, ontdekking, verandering en verrassing. Hieronder een korte opsomming van wat ik zoal in huis heb:

 • Verzorgen van een communicatie workshop of training.
  • Geheel op maat.
  • Op basis van Aikibudo (CommuniKaiKi)
  • Met behulp van muziek (Communizique)
 • Teambuilding en coaching
 • 1-op-1 coaching
 • Loopbaanadvies
 • Trainingsacteur
 • Projectleider (AGILE/SCRUM)
 • Organisatie advies (LEAN)