de Boer begeleiding en advies


WAT IK DOE

Ik begeleid en adviseer organisaties, groepen en individuen. De nadruk ligt hierbij op herkenning van een patroon waarin je vast zit en het hervinden van het ongelimiteerde potentieel aan mogelijkheden. 

 Dit kan in verschillende vormen waaronder: groepsopbouw (teambuilding), persoonlijke begeleiding (coaching), procesbegeleiding, speelavonturen (workshops), enz. De situatie bepaalt welke vorm het beste past  en deze is daarom vrij te kiezen.

Verder ben ik actief betrokken in:


HOE IK DAT DOE

Ik maak veel gebruik van mijn NLP vaardigheden (Neuro Linguïstisch Programmeren), gezond boerenverstand en ruime ervaring als: projectleider, schoolbestuurder, kwaliteitscoach, ondernemingsraad lid, vader, maatje, man, broer, kortom: als mens.

Kenmerkend daarbij zijn mijn vermogen:

– een echte diepe verbinding aan te gaan.

– grote hoeveelheden energie op te wekken en aan te wenden.

Ik doe dat met een creatief effectieve onorthodoxe aanpak. Waardoor je vanuit een ander perspectief kan kijken en weer ziet wat lang verborgen is gebleven.

En daar waar ik zelf hulp nodig heb kan ik terugvallen op een uitgebreid netwerk van creatieve ondernemende mensen.